Restaurang

Försäljningsuppdrag

Vi har haft en bra säsong med god försäljning och stort intresse. Vi söker nu försäljningsuppdrag av större motorbåtar som är vår specialitet och då främst Storebro och Nimbus men även andra märken kan vara intressanta.

Vi har ett stort kontaktnät både nationellt och internationellt. Vi kan erbjuda både köpare och säljare bästa service och att uppdraget genomförs på ett seriöst och proffessionellt sätt. Du får den bästa finansiering, försäkring, besiktining och övrig service.

Kontakta oss för mer info

Malmöns Brygga

Restaurangen har hittat sin inspiration från Cape Cod, Key West, Kennedy & Hemingway och i Orangeriet kan man känna vingslagen från fjärilar i andan av Carl Von Linné.

Malmöns brygga öppnar på skärtorsdag och kommer att ha öppet hela påskhelgen. Därefter kommer restaurangen att ha öppet varje helg.

Ring 0523-35312 för att boka bord.

Besök Restaurang Malmöns Bryggas hemsida och läs mer. Tryck här!

 

 

Bohus-Malmön ligger i hjärtat av en unik skärgårdsmiljö i den underbara bohusländska skärgården. Ön har historiskt sett mest varit känd för att vara ett fiskarsamhälle och sveriges första granitstenhuggeri. Idag är den mer känd för sina varierande omgivningar där hav möter klippor i ljuv harmoni. Klicka på bilderna för att komma till olika delar på hemsidan eller klicka här för att se mer fina bilder från ön.