Save The Ocean Gala Night

Försäljningsuppdrag

Vi har haft en bra säsong med god försäljning och stort intresse. Vi söker nu försäljningsuppdrag av större motorbåtar som är vår specialitet och då främst Storebro och Nimbus men även andra märken kan vara intressanta.

Vi har ett stort kontaktnät både nationellt och internationellt. Vi kan erbjuda både köpare och säljare bästa service och att uppdraget genomförs på ett seriöst och proffessionellt sätt. Du får den bästa finansiering, försäkring, besiktining och övrig service.

Kontakta oss för mer info

2015-07-27_14-43-19_01

Söndag 2/8 2015 Klockan 18:00

2015-07-27_14-44-00

Martin Stenmarck • Jan Rippe

Mikael Myllie • DJ Ulf Berggren

2015-07-27_14-44-14

I samarbete the PERFECT WORLD FOUNDATION, samlar vi in pengar för att rädda hotade djurarter i världen. DU kan vara med och göra skillnad genom att delta som gäst i vår galakväll. Det blir:

• Drink • Trerätters middag • Konstauktion

Allt det för det facila priset av 845 kronor/person

Alla artister donerar sitt gage, vi på Bryggan skänker överskottet från middagen och intäkten från konstverken som auktioneras ut går till

The Perfect World Foundations arbete.

Boka kan du göra på mail@malmonsbrygga.com eller också kommer du in och köper din biljett hos oss på Malmöns Brygga. Dresscode Vitt

Välkommen! malmonsbrygga.com • theperfectworld.com

 

Bohus-Malmön ligger i hjärtat av en unik skärgårdsmiljö i den underbara bohusländska skärgården. Ön har historiskt sett mest varit känd för att vara ett fiskarsamhälle och sveriges första granitstenhuggeri. Idag är den mer känd för sina varierande omgivningar där hav möter klippor i ljuv harmoni. Klicka på bilderna för att komma till olika delar på hemsidan eller klicka här för att se mer fina bilder från ön.