Återförsäljare

Försäljningsuppdrag

Vi har haft en bra säsong med god försäljning och stort intresse. Vi söker nu försäljningsuppdrag av större motorbåtar som är vår specialitet och då främst Storebro och Nimbus men även andra märken kan vara intressanta.

Vi har ett stort kontaktnät både nationellt och internationellt. Vi kan erbjuda både köpare och säljare bästa service och att uppdraget genomförs på ett seriöst och proffessionellt sätt. Du får den bästa finansiering, försäkring, besiktining och övrig service.

Kontakta oss för mer info

Malmöns Marina är auktoriserad återförsäljare av Storebro, Nimbus samt Ferrettigruppen, med varumärken som Ferretti, Mochi och Pershing.
Vi tar emot försäljningsuppdrag av Storebro- och Nimbusbåtar samt bistår med besiktningar, förmånliga försäkringar och finansiering, samt försäljningsvillkor.

Tel 0523-351 99. Mob 0705-87 46 30. Göran Johansson.

Nimbus Logo

Storebro Logo Stor

paragon-logo

Bohus-Malmön ligger i hjärtat av en unik skärgårdsmiljö i den underbara bohusländska skärgården. Ön har historiskt sett mest varit känd för att vara ett fiskarsamhälle och sveriges första granitstenhuggeri. Idag är den mer känd för sina varierande omgivningar där hav möter klippor i ljuv harmoni. Klicka på bilderna för att komma till olika delar på hemsidan eller klicka här för att se mer fina bilder från ön.